30 år med
dokumenterte resultater

Happyskin ble grunnlagt i 2006, den gang under navnet Spa Equipment, med formål å tilby hudpleiebransjen produkter som virkelige leverer resultater.

PCA Skin the skin expert

PCA skin er en av USAs største leverandører og et av de raskest voksende merker av medisinske hudpleieprodukter i USA. Det er USAs største merke innen kjemiske peelinger og benyttes av over 8000 leger, sykepleiere og hudterapeuter. Physicians Care Alliance er en global organisasjon og blir solgt i over 50 land i verden.

I 30 år har PCA skin vært og er fortsatt en autoritet innen sunn hudhelse, utdanning og en troverdig innovatør i utviklingen av svært effektive profesjonelle behandlinger og daglig hudpleie. PCA skin har som mål å fortsette å holde leger og profesjonelle terapeuter oppdatert innen siste utvikling og forskning innen hudpleie. Selskapet streber etter å forbedre menneskers liv ved å utvikle og gi resultatorienterte hudpleieprodukter som gir sunne og effektive resultater.

FØR ETTER

Effektiv og skånsom behandling av sensitiv hud

PCA skin leverer produkter med dokumenter effekt for å forbedre hudtilstander. Ingrediensene er håndplukket i samsvar med viktige støtteingredienser og leveringssystemer som finnes på markedet for nettopp å gi huden optimale resultater.

PCA skins team har utviklet flere patenterte leveringssystemer. Hjemmeproduktene og salongproduktene er designet for å utfylle hverandre for å oppnå optimale resultater. De er testet på kunder i klinikk med medisinsk praksis. Med dyp respekt for menneskers helse, dyr og miljøet ligger dette til grunne for all utvikling av produkter og testing. Derfor er PCA skins produkter ikke testet på dyr, de inneholder ikke syntetiske stoffer, mineralolje, lanolin, flataler eller petrolatum. PCA skins arbeidsbok er et nøye utarbeidet verktøy for deg som en sertifisert PCA skin terapeut. Her finnes alle produktene i serien og med modifisert og forbedret utgaver av Jessners peel som er fremtredende for denne serien.

PCA Skin - the skin expert - forhandlet av happy skin i Skandinavia

PCA skin er problemløseren

– skreddersydd for effektiv behandling av de fire største indikasjonene du møter som terapeut:

  • Akne
  • Aldring
  • Sensitiv hud
  • Misfarging
FØR ETTER

PCA skin med effektiv og skånsom behandling av akne

PCA Skin forhandles i Skandinavia av happySkin AS

Adresse
Storgata 85
9008 Tromsø

Kontakt oss
(+47) 22 37 19 00
post@happyskin.no